André Andersen

André Andersen

­­FORTÆLLER
Han er fortælleren der elsker latter, men ikke er bange for tårer. Mød hans poetiske, humoristiske og intelligente univers, når selv de mest flyvske historier bliver plantet solidt i hjertet på hans tilhørere. Han er blevet kaldt Helsingørs ord-kunstner og er manden bag WORDS-festivalen….

ANDRE KAN OPLEVES FREDAG AFTEN, LØRDAG DAG OG AFTEN, SØNDAG DAG OG AFTEN

“DEN HALVE PAPDRENG”
Velkommen til den moderne familie og ind i hovedet på drengen der ikke kan huske om han er hel eller halv eller af pap i ulige uger… Er han på vej afsted til far eller retur til mor eller er der bare gymnastiktøj i tasken? En forvirrende historie om barnet i midten.

“DEN STORE KRIG OG SKUDDENE I SARAJEVO”
Om krigen hvor den romantiske drøm om angreb til hest mødte det moderne maskingevær. En historie fra skyttegraven hvor en ung soldat mangler sin gasmaske – og fra fangelejren hvor attentatmanden fortæller om de to skud der ændrede Europa – for altid. André har publikum placeret på alle fire sider.

“SPØGELSHISTORIER”
Traditionen tro står André klar på loftet, og som så mange gange før åbner han her for godteposen af uhyggelige spøgelseshistorier. “Du har været uartig, nu skal du straffes!” er ord der for evigt vil klinge anderledes når du har besøgt loftet og hørt om skæbnerne fra svenskerkrigene, der stadig kan mødes på slottet.

Medvirker også i Åbnings-GALLA, All stars international, WORDS-prisen